Ik ben Inge Klein - van der Weij, 'married' met Dick Klein en trotse moeder van 4 kinderen. We wonen samen met onze Griekse hond Gogos in een voormalige bakkerij uit 1903 in het oude dorp van Leiderdorp. Als klein meisje was ik altijd alles aan het regelen. Thuis, met vriendinnen en op school. En nu, zoveel jaar later, nog steeds! Zowel in huis als daarbuiten. Want met zo'n groot gezin is een goede organisatie & planning een must!

Ook buitenshuis spelen evenementen een grote rol in mijn leven. Na ruim 10 jaar werkervaring als event- en marketingmanager bij verschillende (non) profit organisaties, heeft eind 2015 de wereld van bruiloften mij gegrepen. In 8 weken tijd hielp ik een vriendin en haar partner om hun droomdag in Maastricht te organiseren. Dat de dag dan wordt zoals zij voor ogen had, gaf een super gevoel! Wow, daar doe je het dan voor! Ik deed het met liefde voor hen, en het smaakte naar meer...

Hoe mooi was het dan ook dat ik een paar weken later zelf ten huwelijk werd gevraagd op Texel, en ik aan de slag kon met onze eigen wedding! Een droom kwam uit. Veel avonduren en lange weekenden verder, maar het resultaat was super: een liefdesweekend met familie en een aantal goede vrienden op Texel. Wat het extra bijzonder maakte, is dat wij zoveel mogelijk met leveranciers van het eiland hebben samengewerkt. Hiermee konden we eventuele bijkomende kosten in de hand houden, en lokaal de beste leveranciers selecteren. Uitdagend en vooral erg leuk om te doen. Dit wilde ik wel vaker doen! In de nazomer van 2016 besloot ik om als freelance 'weddingplanner' aan de slag te gaan, onder de naam Mrs. Klein.

Samen met mijn overbuurvrouw Kristel van der Zwan van Oh Happy Day Styling vormt Mrs. Klein een 'golden team' waar het gaat om styling & planning. Hoe tof is het dan ook dat wij samen regelmatig 'styled wedding shoots' organiseren. We verzamelen een top team van leveranciers om ons heen, en gaan aan de slag met onze ideeen. Wat is het een feestje om zo gepassioneerd samen bezig te zijn. En altijd te gaan voor het beste resultaat!

Professioneel, puur en persoonlijk in planning en organisatie, met oog voor styling en creatie. Dat is Mrs. Klein, weddingplanner! Ik kan niet wachten om jullie mooiste dag of weekend te mogen te organiseren. Neem vooral vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.